Dagelijks genieten van een Volkskrant op de mat

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om de krant te lezen. Alhoewel tegenwoordig alles digitaal te verkrijgen is en er voldoende nieuwssites zijn om het nieuws te vergaren, blijft een papieren krant toch populair. Bijvoorbeeld als je met het openbaar vervoer reist. Mensen lezen graag een krantje in de trein of de metro. Natuurlijk zijn er de gratis krantjes die op diverse stations te verkrijgen zijn, maar de Volkskrant is ook een veel gelezen krant in het openbaar vervoer.

Ik persoonlijk koop er regelmatig 1 bij de kiosk. Een lekker kopje koffie en de Volkskrant lezen in de trein. Ik kan er helemaal in op gaan. Toch is het een fikse kostenpost iedere keer een los nummer aanschaffen. Daarom heb ik er ook voor gekozen om een abonnement af te gaan sluiten. Een Volkskrant Proefabonnement was de eerste zet. Ik heb in een periode de krant uitgeprobeerd en was helemaal tevreden.

krant op proefDat wist ik eigenlijk al natuurlijk, want de krant werd vaak door mij aangeschaft op het station. Op deze manier is het dus allemaal gegaan. Het leuke van het proefabonnement was dat ik een cadeau kreeg bij de aanschaf. In mijn geval was dit een DVD box, zeker leuk om te hebben. Ik moet zeggen dat dit alweer enige tijd geleden is, en momenteel zullen er waarschijnlijk weer nieuwe cadeaus beschikbaar zijn.

Als je even informeert bij de Volkskrant (of de diverse websites die het aanbieden) dan kun je er snel genoeg achter komen wat de aanbieding van het moment is. Soms kun je ook kiezen voor een korting op je abonnement. Je kunt op die manier wat geld besparen. Voor mij was dat niet echt nodig, want ik ging al flink besparen door niet iedere keer de krant in de kiosk aan te schaffen. Je krijgt bij het abonnement overigens 6 dagen in de week de krant thuisbezorgd. Je kunt je bijna niet voorstellen hoe ze het voor het geld kunnen doen. Maar ik ben er in ieder geval zeer tevreden mee, dat kan ik wel zeggen.

De krant wordt overigens in het kleinere formaat geleverd. Lees daarover meer op deze pagina.