Een goede sim only aanbieder kiezen

Sim only aanbieder Hollandsnieuwe heeft diverse aanbiedingen als het gaat om mobiele abonnementen. Naast sim only abonnementen worden er ook combinatie abonnementen aangeboden. Dit zijn de ‘reguliere’ abonnementen in combinatie met een telefoon.

Hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone. Dat wil zeggen dat alle telefoontjes, smsjes en data via dat netwerk verloopt. Goed bereik en een betrouwbaar netwerk. Het leuke van deze provider is dat alles uit 1 en dezelfde bundel te gebruiken is.

Zelf bepalen waar de bundel aan op gaat

Als u bijvoorbeeld het 1800 pakket neemt dan kunt u 1800 eenheden zelf indelen. Dat wil zeggen dat 1 MB een eenheid uit de bundel neemt, net zoals 1 SMS of 1 belminuut. Erg interessant dus. Als u een grote bundel neemt dan betaald u in veel gevallen minder per minuut. HOLLANDSNIEUWE heeft een interessant model voor bellen buiten de bundel. Het bedrag dat u binnen de bundel betaald is hetzelfde tarief dat u binnen de bundel betaald. Dit is dus een interessant model.

Ook mogelijkheden om telefoon te krijgen (inc. sim only korting)hollandsnieuwe korting

In beginsel wat de provider voornamelijk gespecialiseerd in het aanbieden van sim only abonnementen. Toch bieden ze nu ook regelmatig abonnementen in combinatie met een telefoon aan. U betaald het sim only tarief en er wordt een toeslag berekend voor de telefoon. U bent dan in veel gevallen een stuk goedkoper uit dan bij andere providers. De telefoon wordt uw eigendom. Er wordt niet met zogenaamde lease contructies gewerkt.